[ovs-dev] JSON parsing fails on powerpc

RishiRaj Maulick rishi.raj2509 at gmail.com
Mon Oct 5 05:17:50 UTC 2015


Hi Ben,

We are using 2.4.0 , the problem is fixed now we had to do ./configure with
the –disable-ssl option .

Thanks and regards,
Rishi Raj

On Thu, Oct 1, 2015 at 9:31 PM, Ben Pfaff <blp at nicira.com> wrote:

> On Thu, Oct 01, 2015 at 06:09:28PM +0530, RishiRaj Maulick wrote:
> > We are trying to cross-compile and run the ovs-vswitchd on a machine that
> > runs on powerPC architecture. We have cross-compiled the code
> successfully
> > however we are hitting some issues :-
> >
> > 1) When we try to create the conf.db file from the schema - it fails to
> > decode the JSON objects.
> > 2) Then we started to run the ovsdb-server on a x86 machine and ran
> > vswitchd on powerPC - used tcp to communicate between them .
> > 3) tcpdump confirms that the vswitchd was able to connect to the
> > ovsdb-server , it sent a "list_schemas" json request and the server
> replied
> > to that , and then it sent a "lock" request which also was successfully
> > replied by the ovsdb-server.
> > 4) At this stage we see that the vswitchd is sending a TCP reset towards
> > the server - the reason is because it thinks that the "lock" method has
> > failed - in bridge_run() the check for has_lock() fails.
> > 5) Also we see that the logs of vswitchd are not coming properly - all we
> > see are 0's .
> >
>
> Open vSwitch 2.3.x should work OK on powerpc.  It passes the testsuite
> there:
>         https://buildd.debian.org/status/package.php?p=openvswitch
>
> You didn't say what version you're using.
>



More information about the dev mailing list