[ovs-dev] VLAN TCI and PCP values are not correct for priority tagged flow

Ben Pfaff blp at nicira.com
Wed Oct 7 17:01:52 UTC 2015


Like this?  It looks OK to me.

blp at sigabrt:~/nicira/ovs/tutorial(0)$ ovs-vsctl add-br br0
blp at sigabrt:~/nicira/ovs/tutorial(0)$ ovs-ofctl add-flow br0 in_port=1,vlan_vid=0,vlan_pcp=3,actions=2
blp at sigabrt:~/nicira/ovs/tutorial(0)$ ovs-ofctl dump-flows br0
NXST_FLOW reply (xid=0x4):
 cookie=0x0, duration=6.137s, table=0, n_packets=0, n_bytes=0, idle_age=6, in_port=1,dl_vlan=0,dl_vlan_pcp=3 actions=output:2
 cookie=0x0, duration=38.732s, table=0, n_packets=0, n_bytes=0, idle_age=38, priority=0 actions=NORMAL
blp at sigabrt:~/nicira/ovs/tutorial(0)$ 

On Wed, Oct 07, 2015 at 10:28:48PM +0530, tech_kals Kals wrote:
> Ben,
> 
>   You can use OVS command to reproduce the issue.
> 
> Thanks,
> Kals.
> 
> On Wed, Oct 7, 2015 at 10:14 PM, Ben Pfaff <blp at nicira.com> wrote:
> 
> > On Wed, Oct 07, 2015 at 09:49:22PM +0530, tech_kals Kals wrote:
> > > Hi Ben,
> > >
> > > Thanks for your quick response.
> > >
> > > Steps to reproduce the issue:
> > >
> > > 1) In ODL controller, configure *match criterias* as shown below:
> > > *        a) inport to some valid port say eth1*
> > > *        b) vlan-id as 0 *
> > > *        c) pcp as 3*
> > >
> > > 2) Configure *action*:
> > > *       a) outport to some other port say eth2*
> > >
> > > Now, check the flow entry on the switch. The flow entry has *vlan-id and
> > > pcp as 0*. But, pcp supposed to be 3.
> >
> > Sorry, I'm not going to install Open Daylight.  Can you provide a
> > reproduction case that doesn't require that?
> >




More information about the dev mailing list