[ovs-discuss] Fwd: Logs in OVS

anuj kaul kaul.anuj at gmail.com
Mon Nov 10 16:29:51 UTC 2014


Hi All,

May be below question is posted again as my previous mail is still pending
because
          " Post by non-member to a members-only list"

Posting it again after subscribing.
Any pointers will be really appreciated .


Regards
Anuj Kaul

---------- Forwarded message ----------
From: anuj kaul <kaul.anuj at gmail.com>
Date: Sun, Nov 9, 2014 at 10:28 AM
Subject: Logs in OVS
To: discuss at openvswitch.org


Hi All,

I am new to openvswitch and openflow . I am trying to debug ovs .

My test environment has :

*OS *: Linux - Ubuntu 14.10
*Kernel - 3.16.3 *
*OVS Version : 2.3.90*  ( build from source and installed)
*Latest Mininet .*

I  have added few* VLOG_INFO* messages in* vswitchd/bridge.c* file .

I checked ovs-dbserver is  running and also ran* ovs-vsctl show* command to
see if its working. It works fine .

When i run mininet using  command *sudo mn .* It creates the topology*. *When
i look in logs under* /var/log/openvswitch/ovs-vswitchd.log* , I *dont* see
my log messages which I added but I  do see other log messages in the same
function in bridge.c

I made sure  mininet is using  the latest ovs compiled by me.
Also I  set log level *ovs-appctl vlog/set ANY:ANY:dbg*

Any pointers would be really helpful

Appreciate your help


Regards
Anuj
.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://openvswitch.org/pipermail/ovs-discuss/attachments/20141110/e265f9c7/attachment-0002.html>


More information about the discuss mailing list