[ovs-discuss] ovs-vsctl: unix:/var/run/openvswitch/db.sock: database connection failed (No such file or directory)

Ashish Kurian ashishbnv at gmail.com
Thu Nov 17 13:38:21 UTC 2016


Dear Darragh,

I do not think it is symlinked. And I do not have any file with *switch* in
etc/rc3.d


Best Regards,
Ashish Kurian

On Thu, Nov 17, 2016 at 2:31 PM, O'Reilly, Darragh <darragh.oreilly at hpe.com>
wrote:

> Is it symlinked to like:
>
>
>
> $ ls -l /etc/rc3.d/*switch*
>
> lrwxrwxrwx 1 root root 28 Aug  3 17:06 /etc/rc3.d/S03openvswitch-switch
> -> ../init.d/openvswitch-switch
>
>
>
>
>
> *From:* ovs-discuss-bounces at openvswitch.org [mailto:ovs-discuss-bounces@
> openvswitch.org] *On Behalf Of *Ashish Kurian
> *Sent:* 17 November 2016 13:14
> *To:* discuss at openvswitch.org
> *Subject:* [ovs-discuss] ovs-vsctl: unix:/var/run/openvswitch/db.sock:
> database connection failed (No such file or directory)
>
>
>
> Dear Members,
>
> I have installed and tested OVS. But after reboot, I get the error in the
> subject when I run the commands - sudo ovs-vsctl show
>
> I have already added the openvswitch-switch.init to the directory
> /etc.init.d/openvswitch-switch but it is not getting executed on start up
>
> If I run the commands manually by sudo /etc/init.d/openvswitch-switch
> start , everything works fine. Please help me with this issue if any one is
> aware of a fix
>
>
> Best Regards,
> Ashish Kurian
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.openvswitch.org/pipermail/ovs-discuss/attachments/20161117/8d9a6b9c/attachment.html>


More information about the discuss mailing list