[ovs-discuss] openflow with openwrt

Ben Pfaff blp at ovn.org
Thu Jul 27 17:39:43 UTC 2017


On July 27, 2017 10:36:52 AM PDT, Mohamed Ibrahem <mohamed_ibrahem1992 at yahoo.com> wrote:
>no, i am using OVS software on my router and give me this error and i
>can not solve it any more
>--------------------------------------------
>On Thu, 7/27/17, Ben Pfaff <blp at ovn.org> wrote:
>
> Subject: Re: [ovs-discuss] openflow with openwrt
> To: "Mohamed Ibrahem" <mohamed_ibrahem1992 at yahoo.com>
> Cc: ovs-discuss at openvswitch.org
> Date: Thursday, July 27, 2017, 6:55 PM
> 
> On Thu, Jul 27, 2017 at 03:32:22PM +0000,
> Mohamed Ibrahem via discuss wrote:
> > > hello guys,
> > > i have a problem with router tplink
> wr841N , i have installed openwrt to
> >
> > install openflow and get the following message when
> starting the openflow
> > >
> /etc/init.d.openflow/ start    
> > >
> appears, 
> > > / sbin / ofup: line1:
> ofdatapath: not found no need for further
> > > configuration out-of-band control 
> > > / sbin / ofup: line4: ofprotocol: not
> found
> > 
> > can any one
> help me to solve this problem??
> 
> This mailing list is about OVS, but you
> aren't using OVS.
> 
> -----Inline Attachment Follows-----
> 
> 

The commands and output that you quoted are not part of OVS.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.openvswitch.org/pipermail/ovs-discuss/attachments/20170727/dda8c540/attachment-0001.html>


More information about the discuss mailing list