[ovs-discuss] bond-rebalance-interval

Chris Boley ilgtech75 at gmail.com
Fri Mar 9 11:23:40 UTC 2018


Jeez, first thing in the morning and a having my eyes fresh I found it.
I had copied and pasted my scripts back and forth so much and had and
missed a "space" in the line of the command that I wrote. False alarm. I
fixed that and rebooted. Problem solved!




On Thu, Mar 8, 2018 at 11:44 PM, Justin Pettit <jpettit at ovn.org> wrote:

> Can you provide the command and options that you used? I assume it was
> ovs-vsctl.
>
> --Justin
>
>
> On Mar 8, 2018, at 8:11 PM, Chris Boley <ilgtech75 at gmail.com> wrote:
>
> Justin I set the value at 5000
> I tried it via my interfaces file stanza and also by way of the
> extra-options: in a live command.
> It produced no errors in either method but when I look at the bridge,
> there it is.. 10000 every time.
>
> On Thu, Mar 8, 2018 at 9:06 PM Justin Pettit <jpettit at ovn.org> wrote:
>
>> It should work.  How are you setting it?
>>
>> --Justin
>>
>>
>> > On Mar 8, 2018, at 5:57 PM, Chris Boley <ilgtech75 at gmail.com> wrote:
>> >
>> > bond-rebalance-interval=10000
>> >
>> > If I set this option to any other setting such as 5000 for example it
>> always shows 10000 on the output of an sudo ovs-vsctl list port vbond0
>> command.
>> >
>> > My version is 2.5.2. Is this rebalance interval negotiated between the
>> Cisco etherchannel that I am peering with happens to depend on what the
>> peer is willing to do or am I missing something?
>> >
>> > Thank you,
>> > CB
>> >
>> > _______________________________________________
>> > discuss mailing list
>> > discuss at openvswitch.org
>> > https://mail.openvswitch.org/mailman/listinfo/ovs-discuss
>>
>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.openvswitch.org/pipermail/ovs-discuss/attachments/20180309/4f4dd8ef/attachment.html>


More information about the discuss mailing list