[ovs-discuss] Fwd: Controller and ovs-switch mismatch

Priyatham Ganta gantapritham4 at gmail.com
Mon Mar 9 23:45:07 UTC 2020


Hello,

I'm working on a project where I have been adding interfaces and setting
ofports manually. But every time, I see a mismatch between my switch and
ryu controller. The ofport=3 on the switch becomes ofport=4 on the
controller. Because of this, traffic doesn't seem to flow properly.

below are the screenshots which show the mac_to_port mapping on the
controller, the interfaces on my node and the config on the ovs-switch.

Can anyone let me know why is this happening?

Thanks
Priyatham
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.openvswitch.org/pipermail/ovs-discuss/attachments/20200309/82699f02/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: cont_mac_to_port.png
Type: image/png
Size: 45766 bytes
Desc: not available
URL: <http://mail.openvswitch.org/pipermail/ovs-discuss/attachments/20200309/82699f02/attachment-0003.png>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: interfaces.png
Type: image/png
Size: 68849 bytes
Desc: not available
URL: <http://mail.openvswitch.org/pipermail/ovs-discuss/attachments/20200309/82699f02/attachment-0004.png>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: switch.png
Type: image/png
Size: 28524 bytes
Desc: not available
URL: <http://mail.openvswitch.org/pipermail/ovs-discuss/attachments/20200309/82699f02/attachment-0005.png>


More information about the discuss mailing list